Magic festival 2017

Hello guys,
Hari ini, adalah hari yang sangat istimewa, karena aku diajakin untuk ngisi acara di salah satu mall ter-Hitz di kotaku Solo tercinta, di acara Magic festival 2017.
Well, acara ini kalo aku bayangin bakalan seru banget, karena bakalan ada 8 orang magician yang show gitu. Me myself can’t wait to attend this event.
And guys, as you know yah, aku tu jarang banget mall to mall karena emang lebih memilih untuk kasih private session. But today, me, featuring with my beloved partner Diajeng Kiki will give Tarot Reading on this event.
Jadi buat kamu yang pengen dibacain kartu Tarot dengan harga special, mari dateng ke acara Magic festival 2017 di Food Factory Solo Paragon Mall hari ini, Sabtu 30 Desember 2017, jam 18.00 – 21.00.
See you there guys!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s